Perhelomalla Teneriffalla

 Päätettiin jo joskus aikoja sitten että sitten kun minä täytän 30 ja iskä täyttää 60 vietetään yhteistä 90-vuotismatkaa jossain etelässä. Synttärit meillä on molemmilla marraskuussa joten se hieman rajoitti reissukohdetta. Viikon reissu minnekään 10+ tunnin lentomatkan päähän ei houkutellut, joten melko perinteinen Kanaria vei voiton. Halusimme miehen kanssa päästä patikoimaan Teiden maisemiin, joten kohde tarkentui Teneriffaksi. Tältä se matka sitten näytti:











































Olen tunnetusti maailman huonoin löhöilijä, mutta vietettiin peräti kaksi kokonaista päivää rannalla auringossa lukien ja merivedessä polskutellen. Aktiviteettejä oli reissussa tosi kivasti, ja käytiin paljon patikoimassa lähimaastossa, juoksemassa rannalla ja kukkuloilla, trekkaamassa Teiden maisemissa, valassafarilla, liitovarjoilemassa jne. Ja tietenkin syötiin ja juotiin kaikkea herkullista.

Reissu oli aivan ihana ja ennakkoluulot Teneriffaa kohtaan ropisivat reippaasti. Voisin hyvin lähteä tuonne uusiksi! Nyt on aurinkoakut varattu talvea varten. B)

 

Onkos muilla etelän reissua suunnitelmissa?




Lähetä kommentti

Instagram

Luontoloinen. Theme by BD.